Ayia Napa - Anthea Complex ***

0
Foto - Ayia Napa - Anthea Complex *** Foto - Ayia Napa - Anthea Complex *** Foto - Ayia Napa - Anthea Complex *** Foto - Ayia Napa - Anthea Complex *** Foto - Ayia Napa - Anthea Complex *** Foto - Ayia Napa - Anthea Complex *** Foto - Ayia Napa - Anthea Complex *** Foto - Ayia Napa - Anthea Complex *** Foto - Ayia Napa - Anthea Complex *** Foto - Ayia Napa - Anthea Complex ***

Zájezd pořádá

TopFly s.r.o.
Vodičkova 791/41, 11000 Praha - Nové Město

Kypr
V nabídce od: 21.04.2018
Kód zájezdu: KY65

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Příjemné studiové a apartmánové ubytování Anthea Complex se nachází v přímém centru rušného letoviska Ayia Napa. Nejbližší písečné pláže jsou situovány cca 600 metrů od komplexu. Zdejší pláže jsou jedny z nejhezčích na ostrově a jsou oceněny modrou vlajkou. V okolí komplexu je množství obchodů, restaurací, barů a klubů. V nedaleké vzdálenosti se nachází i zábavní park či příjemná Marina. Místní městskou dopravou se můžete podívat i do jiných letovisek jako například Protaras. Letiště v Larnace je vzdáleno cca 45 km od hotelu. Hotel nabízí několik bazénů, dětský bazén a restauraci.

Pláž: Známá a moc hezká pláž Limanaki beach necelých 600 m od hotelu. Tato krásná písečná pláž je oceněná modrou vlajkou a má pozvolný vstup do moře. Slunečníky a lehátka jsou na pláži k dispozici za poplatek.


Ubytování: hotel ***
Vybavení hotelu: Komplex nabízí recepci s centrálním trezorem (za poplatek)a směnárnou, lobby, 1 restauraci, 3 bary (1 bar u bazénu), klimatizaci ve společných prostorách a možnost internetového připojení za poplatek. Pro sport a zábavu mohou klienti využívat 3 bazény (oddělený dětský bazén) nebo biliár (za poplatek). Lehátka a slunečníky jsou u bazénů zdarma, na pláži za poplatek.

Vybavení pokoje: Ubytování je nabízeno v pokojích typu studio (maximální počet 3 osoby) nebo apartmánech až pro 4 osoby (maximální počet 2 dospělí + 2 děti nebo 4 dospělí). Pokoje disponují centrální klimatizací, trezorem (za poplatek), mini lednicí, rozkládací sofa, setem na přípravu čaje a kávy, připojením k internetu za poplatek. Finální úklid je v ceně.

Strava: polopenze
Bez stravy, Snídaně nebo polopenze – dle zvolené varianty.
Snídaně – formou bufetu.
Polopenze – snídaně a večeře formou bufetu. U večeře si každý klient hradí nápoje sám.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 13.09.2018)